Uitwisseling

Kunst is wat er toe doet. Kunst is de optie om iets nieuws te creëren, opnieuw te beginnen, iets te maken dat er nog niet was. Daarom is het ook belangrijk kunst te kopen, er geld aan uit te geven.

Suzanne van Wezel aan het werk

Op de foto hangt achter mij een zwaantje van Branka Perosevic. Ik heb meer schilderijen van haar. Ook grotere. Zij heeft ook een zwaantje van mij. En kijk wat ze er mee doet!

Of de door mij gemaakte sprookjes in vilt ook kunst zijn? Je mag het zelf bepalen. Maar laat ik mijn opzet, onderzoek en doel erbij vertellen. Dat is: iets te creëren dat in huis aandachtige verbondenheid opbouwt. Verbondenheid met jezelf, met de ander in je nabijheid. En met de natuur, de wereld om je heen.

Ter plekke.


Samenwerkingsprojecten:

Nicked

Een project met Lies Kortenhorst en het Burgerweeshuis in Deventer. De titel (gejat, gestolen) verwijst naar muzikant Nick Cave. We maakte beelden met de muziek en thema’s van Cave als uitgangspunt. De muzikanten Dick Dijkman en Erik van Loo componeerden muziek bij deze beelden. We creëerden in een zaal van het Burgerweeshuis een setting waar je naar die beelden kon kijken zoals je naar muziek luistert. In ongeveer 20 minuten werd je blik geleid langs een route, bepaald door licht, muziek en beelden. Een impressie is te zien en te beluisteren op www.youtube.com/watch?v=ebGKAI_0rgE (november 2009)


Toen het maar bleef regenen

Etalage inrichting met Atelier Kunstgoud. Geïnspireerd op de ark van Noach.


Home Fashion

Een expositie samen met Fikret Devedzic in galerie De Diefsteeg in Deventer.